Társkereső tippek - ötletek férfiaknak 1. rész

társkereső, társkereső tanácsok, társkereső tapasztalatokAz alábbiakban összeírtuk, mik azok, amikre a társkereső férfiaknak figyelni kell, vagy kellene a társkereséskor, illetve randizáskor. Úgy is írhattuk volna, hogy a legfontosabb társkereső tippek és egyben legalapvetőbb észrevételek. Ezeket minden féleképpen jegyezd meg és randi előtt a Te érdekedben nem is árt, ha betartod!

Legyél pontos!
A pontosság nagyon fontos az élet valamennyi területén, így a társkeresők között is.
Nagyon rossz benyomást keltesz a lányban, ha nem érkezel oda időben, és még Ő vár rád a meg beszélt randi helyen. Az első benyomások nagyon fontosak, ha esetleg késve érkezel az lesz rólad a véleménye, hogy megbízhatatlan ember vagy, esetleg az, hogy Ő nem olyan fontos neked, mivel majdnem mindegy mikor érkezel a megbeszélt és kitűzött randevúra.
A tippünk az, hogy ne a megbeszélt idő lebegjen előtted, mert akkor véletlenül is elkéshetsz, dugó van az utakon, lerobban a busz…, hanem ehelyett egy kicsivel korábbi időt jegyezz meg, és ahhoz igazítsd magad (mondjuk 5-10 perccel előbb), így biztosan mindig időben fogsz odaérni. A másik, hogy azt se felejtsd el, hogy a lány vagy hölgy sem biztosan pont a megbeszélt időre érkezik, lehet, hogy előbb!

Légy ápolt!
Minden egyes randi előtt tisztálkodj. Egy komoly társkereső megadja a módját a randevúnak, hiszen lehet, hogy akivel találkozol, több lesz, mint amire számítasz! Véletlenül se próbálj a munkahelyről egyből a randira rohanni, vagy akár egy mozgósabb sport után. Előtte minden féle képen fürödj, hiszen nem kerül semmibe, de a tisztaságon túl, még fel is frissülsz tőle.
Gondolj csak bele, Te sem örülnél, ha a társkereső randira hívott lány vagy hölgy esetleg izzadtan, vagy ápolatlanul, vagy akár kócos hajjal érkezne meg.

Legyél udvarias és figyelmes!
Mindig udvariasan viselkedj a nővel, és a körülöttetek lévő emberekkel is egyaránt. Hiszen hogy nézne ki, hogy vele kedves vagy, de mással már adott helyzetben goromba és udvariatlan.
Sokat számíthat, hogy a körülvevő emberek, akik esetleg kiszolgálnak, milyen hangulatban teszik, egy udvarias, „normális” társasághoz Ők is úgy viszonyulnak, ami hatással lesz a Te és a randevúra hívott hölgy hangulatára is. Tudj kérdezni (akár készülj fel előre), és ami még fontosabb, hogy a választ figyelmesen hallgasd meg, lássa a társkereső nő vagy lány, hogy tényleg érdekel Téged, nem csak afféle kényszerkérdések.

Társkeresőknek néhány tipp a randevún való udvarias viselkedéshez:
- Mindig nyisd ki az ajtót (étteremnél, boltnál, autónál…)
- Vedd le róla és add fel rá a kabátot
- Ne vágj a szavába, figyelmesen várd meg amit mond
- egy komoly társkereső férfi felajánlja, hogy Ő fizeti a randevút (étterem, fagyi…)

A cikk következő része >