Társkereső tanácsok félénk férfiaknak

társkereső, társkereső tippek, társkereső tanácsokFélénk embereknek jóval nehezebb a társkeresés, legalábbis a randin, de természetesen ezt fel lehet javítani, sőt ha sűrűbben vagy az adott szituációban, például randin, akkor előbb-utóbb természetessé válik, és könnyebb lesz a társkeresés. Néhány tipp, társkereső tanács, hogy miket figyelj, vagy mit változtass, hogy ne legyél félénk, és tudd Te is társat keresni és randizni. A bátorság és a bizalom nagyon jó erény. Például az is bizonyítja, hogy minden ember szereti a határozott embert. Ez így van a társkeresés „világában” is. Pláne a nők szeretik, hogy a férfi határozott, tele van önbizalommal.Ne mutasd a félénkséget
A legrosszabb, ha látják rajtad, hogy félénk vagy, bár ezt könnyen mondják, de javítanod kell. Ha Te is félénk társkereső férfi vagy akkor az első és legfontosabb társkereső tanács, tanuld meg, hogy tudsz kifelé magabiztos képet mutatni. Ami előbb-utóbb a belsőre is hatással lesz.
Íme, néhány társkereső tanács, hogy mikre figyelj mindenképpen a randin, különben nyugtalannak, félénknek fogsz tűnni és nem leszel jó hatással a hölgyre:
- Ha nem tudsz a hölgy szemébe nézni, akkor ne lefelé nézz, hanem legalább fejmagasságban legyen a tekinteted

Nyugodt külsőt mutass
Ne járkálj fel s alá, hanem egy helyben legyél, maximum olyan testtartást vegyél fel, ami segít a lazulásban (de semmiképp se görnyedtet).
Beszélgetés alatt a randin ne vakarózz, legalábbis ne mindig - kivéve, ha viszket valamid :)
Ne mozgass a kezeddel tárgyakat, például a poharat, kulcsot, vagy a telefonodat ne nyomkodd. A kézzel történő bármiféle piszkálgatások szintén a nyugtalanságot tükrözik. Ne csinálj grimaszokat a száddal. Ezek mind-mind a félénkséget sugallják, ami nem vet rád túl sok pozitív fényt a társkereső hölgy szemében a randin.

Ügyelj a beszédre
Egy korábbi cikkben volt szó a szintén társkereső tanácsok témakörnél a beszédtechnikákról, bár ott nem lett említve a félénkségből fakadó beszéd problémák.
Mindig úgy beszélj a randin, hogy a nő jól értse a beszédedet, tehát normális hangerővel.
Ha úgy beszélsz, hogy nem nagyon fogja érteni, tehát halkan, esetleg motyogva és ezért mindig meg kell, akár többször is ismételni, azzal a nőt nem fogod elragadtatni. Még az is lehet, hogy nem is félénknek fog tartani, hanem beszédhibásnak. Ha meg Te nem beszélsz, hogy éppen ezeket a problémákat elkerüld, és csak hallgatóság vagy, akkor meg az úgy jön le a társkereső nő szemében, hogy Te vagy csak barátkozni akarsz, vagy esetleg nem is érdeklődsz iránta, vagy egyszerűen zárkózottnak tűnsz.
Hatásos lehet, ha gyakorlod a bemutatkozásodat tükör előtt, a tartásodra figyelve (kihúzva magadat).

Testbeszéd
Minden cselekvésed, gesztusod, mimikád, arcjátékod, amiket adsz, mind-mind rólad árulkodik, még az is, hogyan mész, hogy nyitod ki az ajtót, ezek és a beszéded összességében a metakommunikáció, ami akkor is működik, ha Te nem akarod, és ezt veszi a társkereső nő. Ezért nem mindegy, hogyan mutatod magad. Fontos, hogy a testtartásod egyenes legyen, húzd ki magad, fejet fel, vállakat hátra és le, mellkas ki, hasat be! A helyes, jó tartás önmagában előbb-utóbb önbizalmat fog adni neked, mivel ami kint az bent, és ami bent az kint. A küldős hatással van a belsődre, és így fordítva. De nyílván a belső a fontosabb, mivel ha az rossz, akkor a külsőt már nehéz alakítani!

Figyelj magadra és készülés a randira
Előfordulhat, hogy a randi alatt elkalandozol, nem tudsz odafigyelni teljesen a „belső nyomás” miatt, és ez a hölgy szemében azt válthatja ki, hogy nem vagy rá kíváncsi, amivel eléggé negatív képet festesz le magadról. Azt hiheti, hogy egy beképzelt, érzéketlen férfi vagy, aki nem törődik a másikkal. Ha kezd idegessé vagy frusztrálttá válni számodra a beszélgetés, akkor a randi előtt előre felkészült kérdésekkel ki tudod magad vágni a helyzetből. Ez a korábbi társkereső tanácsok és beszédtechnikák cikkben is volt már erről szó, csak nem teljesen erről az oldalról lett nézve. A felkészülés, mint más területen, úgy a társkeresésben is nagyon fontos, ez önmagában biztonságot ad majd neked.

Figyelj a belsődre is
A negatív társkeresők, mint a többi félénk emberek is sok negatív gondolatban vannak, és ez csak tovább viszi le Őket. Ne legyél magadnak az ellensége, mindig pozitívan gondolkozz, ez nagyon fontos. Az egész ilyesfajta helyzetből úgy tudsz kijönni, hogy a gondolatodat átalakítod pozitívvá, ez nem fog egyik napról a másikra menni feltehetőleg, de gyakorlással, figyelemmel előbb-utóbb bele jössz.

Érezd jól magad!
Úgy öltözködj, hogy mindig jól érezd magad benne, mert ez is fontos. Ha mindig olyam ruhákban jársz, amiben nem érzed jól magad, akkor az kihatással lesz az önbizalmadra is, mivel nem érzed magad jó megjelenésűnek. Minél jobban nézel ki, és úgy is érzed magad, annál jobban fogod magad érezni. Úgy öltözködj, hogy az már alapjában is sikeres legyen, mert ha igénytelenül öltözködsz, akkor az hatással lesz rád is. A félénk emberek és a társkeresők is hajlamosak olyan ruhákat viselnek, amiben nem veszik észre őket, jól eltudnak a tömegben „rejtőzni”, ezen minden féle képen változtass, kezdetben elég a randira, majd fokozatosan minden életterületen.