Társkereső online tanácsok

Társkereső, társkereső oldal, társkereső, társkereső ingyen, randi tippek, társkereső tippek,Korábban már a fotó szükségességét kihangsúlyoztuk, amit sokan még mindig nem vettek komolyan, pedig nem egy visszajelzésről tudunk, akár női vagy férfi társkereső legyen, akik kijelentették, hogy olyan társkereső taggal nem kezdeményeznek, de a kezdeményezést sem fogadják, ha valóságot tükröző fotót nem látnak.
Megjegyzendő, hogy azért a fényképet fel nem töltött társkeresők is –és most itt legyen őszinte az illetékes- elsőként szintén a fényképes társkeresők között nézegetnek körül.

Hisz a fénykép hiányos társkeresők azzal érvelnek elcsépelt szlogenként már, hogy „a fotó nem a valóság”. Bocsánatot kérek, de a kép bemutatóhoz képest ezer mondathoz képest (ilyen hosszút még senki nem írt) még is ezerszer közelebb áll a valósághoz.

A társkereső regisztrációs űrlap szerintem minden egyes eleme valamit hozzáteszem a másik megismeréséhez.
A fotó olyan sokat hozzátesz, vagy von el, hogy egyértelműen dönt, a felöl, hogy egyáltalán szóba jöhet-e, mint külsőleg szimpatikus társ vagy nem. Ugyanakkor azonnal hozzátenném, hogy jól tudom, nemcsak a külső számít, sőt a mindennapokban a meghatározóbb inkább a belső világunk kap nagyobb túlsúlyt.
Minden társkeresőnek tehát inkább pontosan azt javasolnám, hogy a külső – belső értékarányra figyeljen egyaránt, talán így biztonságosabb hosszú távú társkereső kapcsolatot előfeltételezhet.

A fotót fel nem tett társkeresők, ha valóban elgondolkodnak, beláthatják, hogy bármennyi adatot is mondunk magunkról, meg sem fogja közelíteni sohasem azt a valóságot, amit egyébként majd személyesen tapasztalunk meg. Így ne csodálkozzon egyik fotónélküli társkereső tag sem, hogyha nem kap választ kezdeményezésére, illetve vele nem is kezdeményeznek, magam részéről ezt természetesnek is tartom, bár tudom, hogy ez most nekik nem tetszik.