Társkereső ismerkedési tanácsok: Horoszkóp - Bika

társkereső, társkereső tippek, társkereső horoszkóp, horoszkóp, horoszkóp ikrekHogy randizz egy Bika csillagjegyűvel?
Eléggé nehéz egy Bika szívét elnyerni. A randi vagy a szerelmi jeleket nem egyértelműen mutatják. A társkereső tapasztalatok alapján, akiket közös ismerős mutatott be egymásnak, és úgy randiztak, nagyobb eséllyel jöttek össze, mint aki direktben találkozott, akár társkeresőn keresztül.

 


Érzéseik:
A bika csillagjegyű társkeresők érzéseiket nem tudják tisztán kifejezni. Időre van szükségük ahhoz, hogy lássák, valóban beleszerettek-e valakibe, vagy csak egy pillanatnyi fellángolás. Ha azonban valóban érdekled, akkor Ő egyértelmű és egyenes jelzést fog mutatni. Nem nagyon válogatósak és nem kirívóak.

Randevú:
A „lassú víz, partot mos” elven vannak, azaz szeretik, a lassú dolgokat. Nem akar különféle dolgokat kipróbálni, mindig változatos randevúkat sem kedvelik, ha viszont tetszett neki a randi, akkor szeretné újra megismételni. Virágot minden képen vigyél neki, mivel szereti a meglepetéseket és érzelgős lelkek, ezzel elkápráztatod. Szeretnek sétálni, akár egy parkban, akár egy kellemes vacsorára meghívod, vagy netán múzeumba viszed, értékelni fogja a kreatív ötletedet, törekvésedet.

Egzisztencia:
A bika csillagjegyű társkeresőket könnyen lenyűgözhetjük egy drága és értékes ajándékkal, meglepetéssel. Nagyon szereti a nagy meglepetéseket, akár egy szülinapi bulit szervezel neki.
Ezzel biztosan imádni fog. Ugyanis nagyon szeretik a gazdagság érzését, a hatalmat és a luxust.

Érzékiség fontossága:
A Bika szereti, ha kényeztetik, ugyanis nagyon érzéki ember. Szereti fontosnak érezni magát a társa szemében, egy test masszázs, akár egy ölelés, csókolgatások, nagyon sokat számítanak neki. Ezekkel le tudod biztosan nyűgözni.
Szereti az őszinteséget, és az egyenes korrekt embereket. Ha Te nyíltan és tisztán beszélsz, akkor meg tudod nyerni Őket. Utálják a bizalmatlanságot, és gyűlölik a hűtlenséget.