Első társkereső randi tanács

És igen, és ő az. Most már biztos. Életed férfija, akiről mindig is álmodtál. És meghívott vacsorázni. És ő is akarja. A várva várt első randevú. Ez most nem szabad elszúrni. Az első benyomás a legfontosabb. Hódítani kell, de a lehető legdiszkrétebben. Minden részlet rettenetesen fontos. Egy elhibázott mondat, egy előnytelen ruhadarab és tovasuhanhat a szép szőke / barna / fekete / vörös / festett herceg.

Smink

Csak nagyon keveset, nagyon diszkréten! Ön nem színpadra készül, -habár úgy érzi- hanem valóságos énjét és külsejét kell tetszetőssé tenni a másik előtt. A vakolatra emlékeztető alapozó, a vérvörös túlhúzott ajkak azt az érzést kelthetik, hogy Önnek takargatnivalója van vagy nincs tisztában saját kellemes adottságaival. A szemhéjpúder erős színei előbb juttatják partnere eszébe kedvenc kanáriját, mint élete asszonyát. A festék ha elkenődik, a helyzet még nevetségesebbé válik. Sminkje legyen visszafogott, természetes színekből összeállítva. A boldogságtól úgyis annyira ki fog virulni, hogy nem kell külön szépítenie magát.

Ruha

Az első társkereső randin a ruha lehet szexi, de ne vigye túlzásba. A köldökig mélyülő dekoltázs és a hátgerincig felvágott szoknya már több mint érzéki. Ne feledje el, hogy vacsorára invitálták, nem pedig megrendelték erotikus szolgáltatásait. A legjobb eredményt nem „mellbedobással” lehet elérni. Kevés férfi szereti, ha barátnője hivalkodóan és lengén öltözködik. Ön nem egy szelet marhafelsál, akit gusztálnak a pult mögül, hanem társ, érző emberi lény. A neccharisnya, a magastalpú cipő, melyben Darth Vader lépegetőit meghazudtoló kecsességgel lehet tipegni kedvesünk oldalán, és a mikroszoknya is a legritkább esetben elbűvölő az érdeklődő úriember szemében.

Ékszerek

Az első társkereső randin
akárcsak a smink esetében, az ékszerek is legyenek visszafogottak, a ruhával és egyéniséggel harmonizálóak. A vállig lecsüngő fülönfüggő nem csak idétlen, de kényelmetlen is. A vaskos, háromsoros arany-nyakláncra nyugodtan tegyük ki az árcéduláját és az esztétika tanfolyamon kapott oklevelünket. Már ez sem ront tovább az összhatáson. Előző barátjától kapott gyűrűjét lehetőleg ne vegye fel, ugyanis kérdések merülhetnek fel eredetét illetőleg.

Mobiltelefon

Képzelje el a helyzetet, amint a leendő társkereső párja lassan megfogja a kezét, mélyen a szemébe néz és kissé  bizonytalanul, remegő hangon belekezd vallomásába. S ekkor megcsörren a beállított divatos dallam mobiltelefonjából, melyen édesanyja érdeklődik, hogy hova tette a tegnap vásárolt kutyasampont, vagy barátnője hívja fel izgatottan, hogy na mi van. A férfi rögtön kizökken hangulatából és attól kezdve lehetetlen lesz kicsikarni a vallomást, amiért eddig olyan szívósan dolgozott. Főleg ha tízpercenként Önre csörög valaki nehéz újra felvenni a beszélgetés fonalát. Kapcsolja ki a telefonját. Akkor úgyis minden lényegtelennek tűnik a randevúhoz képest.

A legjobb barátnő

Lejárt már a gardedámok ideje. Ne hozzon magával utánfutót. Már az sem kelt túl jó benyomást, ha ketten érkeznek, hiszen olyan mintha a másik csak azért jött volna, hogy meglesse barátnője potenciális partnerét. Ezen kívül az illendőség úgy kívánja, hogy ebben az esetben neki is felkínáljuk a közös programot. Milyen szép is lesz egy hármasban eltöltött este egy pohár testes vörösbor mellett! Lehet, hogy így alakul, de az nagyon valószínű, hogy több meghívást Ön nem fog kapni lovagja részéről.

Pontosság

Adjunk a formaságokra. A negyed órás késés szinte kötelező. Nem szabad éreztetnie, hogy Ön az előző éjszakát álmatlanul hánykolódta végig az izgalomtól, és már fél órája az egyik hirdetőoszlop mögött tipródik lesve, hogy valóban eljön-e szíve leigázója a randevúra. Ne feledje el, hogy Ön kegyet gyakorol azzal, hogy hajlandó vele vacsorázni. Önt meg kell hódítani. A férfiak szeretik a kihívásokat, szeretik ha egy nő kéreti magát és nem dobja oda rögtön testét lelkét egyaránt. Persze a késést se vigyük túlzásba, ugyanis a férfiak a mai világban egyre türelmetlenebbek, és a végén még sértve elvonul, mielőtt Ön megérkezett volna.

Beszélgetés

Ne emlegesse előző partnerkapcsolatait, sem akkor, ha csupa jót mondhat róla, sem ellenkező esetben. Ez az első két percben elriasztja a férfiakat. Így meghívója azt fogja érezni, hogy ő is csak egy a futószalagon, és legközelebb majd valószínűleg őt fogja kivesézni a következő udvarlónak. A nő legyen misztikus, ne pedig nyitott könyv. Ne panaszkodjon folyamatosan az életről. A siralomvölgy az egyik legkevésbé vonzó dolog a világon. Próbáljon pozitív hatást kelteni, ne pedig részvétet. Ön nem pszichológusnál ül, hanem randevúja van, ne feledje.


CSAK AZ JATSZA MEG MAGAT

CSAK AZ JATSZA MEG MAGAT  LEGJOBB SZINEIBEN AZ ELSO RANDIJAN AKI  NEM AKAR  TARTOS  KAPCSOLATOPT MERT  KI VAGY  IGAZABOL  IDO KERDESE  ES KIDERUL ES AKKRO OTT HAGYNAK ELOBB UTOBB MERT A NAGY BENYOMAS ELTUNIK ES A TARTALOM AMI  UGY SINCS  BENNED MEGMARAD  EZERT  VANNAK  50  SZAZALEK  VALAS  AZ ELETBEN  MINDEKI MEGJATSZ  MAGAT  ES AZTAN  A NO GYEREKET  SZUL ES NAGY TERVEK  AHAZZAL ES  MINDENNEL DE ELOBB UTOBB KIJON  KIBUJIKAZ IGAZSAG ES A  PASI  VAGY  HA  ANO  EROSSEBB UGY  OTT HAGY A KAPCSOLATDBOL  HOGY   SOSEM ERTED MEG  MIERT  

 SZOVAL LEGY  REALIS ELEJETOL  FOGVA  ES TALAN AKKRO  TALASZ  EGY  NEKED  VALO TARSAT   HASONLO ERTEKEKKEL ES  HASONLO  JOVOVEL IS  MA MAR  ELVALNI NEM NEHEZ  DE EGYUTT  MARADNI  AZ IGEN.