Társkereső tippek

csajozás, ingyenes társkereső, pasizás, társkereső csajok, társkereső pasik, társkeresők

Elég sokszor általánosítunk, így vagyunk a társkereső oldalakkal, ahol úgy gondoljuk a jók gyülekezete, a másik a rossza találkozás helye. ILYEN NINCS. Akik bárhol a hálón vannak, azok az utcán is vannak. De itt ismerheted meg a valóságos arcát. Talán ez a legnagyobb ereje lehet az internetes ismerkedésnek, mert aki itt úri ember-nő tud maradni, akkor szinte biztos, hogy nem lesz gond később a valóságban sem.

 

NE BESZÉLJ A VOLT TÁRSADRÓL

 

Akár milyen formában keresel társat, felejtsd el arra az időre, amikor randizol, hogy a volt társadról beszélsz.
Nagyon sok társkereső, mintegy beszélgető témának tekinti a panaszkodást a volt barátjáról, pasijáról, csajáról. Egyébként, ami elmúlt az elmúlt mielőbb le kell zárni és belül a lelked mélyén is legyen vége.

Hogy milyen lesz az a társ, akit megtalálsz magadnak miután Ő már szívesen járna veled, az kizárólag tőled függ. Ez a döntésed az előzetes többnyire beidegződött minták alapján alakul. Gyakran van, hogy otthon egy őszinte, segítőkész, megbízható társara vágysz, s e közbe belekapaszkodsz az első macsó pasiba, vagy top modell nőbe.
Amikor kis idő múltán elmúlik a szerelem varázsa, az első szikra vakítása meglátod azokat a valóságos viselkedéseket, szokásokat, értékrend különbségeket, amik nem alkalmasak valóban hosszú távú kapcsolatra.

 

Ha kalandot keresel a Te dolgod, de akkor legyél tekintettel a másik érzéseire, hogy ezt őszintén közlöd így elkerülheti mind kettő társkereső fél a kellemetlen csalódást. Senkinek nem javaslom ezt a kalandozást mivel a megtalálásig, amúgy is elég kaland fog érni, és amikor komolyan keresnél, már nem lesz kedved a társkeresésre.

Kezdetbe nagyon sok ajánlatot kapsz, ezt ne annak tudd be, hogy Te ennyire kiemelkednél a többi társkereső taghoz képest, hanem mindenki próbálkozik az újakkal, akik még járatlanok. Érdemes levelezgetni a jobb megismeréshez, aki ezt elutasítja, az valószínű rejteget valami nem tetszőt.

 

Van amikor kiakar vonni a társkereső oldalról, hogy ezáltal is jobbára csak vele társalogj. Ez ügyes fogás, de minden társkeresőn van lehetőség sokkal praktikusabban levelezgetni azonnal élőben, mint emailezni. Minden dolgot arra használjunk, amire való. A társkereső oldalak valók a legoptimálisabb társkereső tagtárs megtalálására, ebben ez a legjobb.

Sajnos sokan nem írják le különféle okok folytán, magukról azokat a fontos információkat, amik fontosak lehetnek a társkeresők szempontjából. Ez általában ilyen válasz: A leírásból nem derül ki semmi. Nagy tévedés, mert amit leírsz az Te vagy, a Te gondolataid. Az nem a szomszéd.

 

Aki nem szeret sokat levelezni, /ezek többnyire a pasik:)/ - mondjuk érthető legtöbben tényleg keveset írogattak billentyűzeten - annál inkább fontos, hogy jól elkészített leírást adjon magáról, hogy azok keressék meg, akik valóban közel állnak az elképzeléséhez.
Egyszer kell így csak többet precízen leírni akárhányan olvassák. Ezután csak az egyéni kérdésekre kell válaszolgatni, letisztázni.

 

Végig már a levelezési kapcsolatot jellemezze az őszinteség, a korrektség, alapvető illem. Ne rontsuk el egymás napját, pontosan egy olyan oldalon, ahol kellemes időtöltés lehetne, mindenki számára.

Bármikor történhet bármi. Sosem tudhatod mikor és ki lesz a nagy Ő. Érdemes már ezért is becsületes utat választani. De én speciel úgy vagyok vele a lelkiismeretemnek a tiszta beszéd könnyebb. Nagyon bizakodom, az itt lévők legtöbbségének van. Sőt bocsánat a kérdésessé tételért is.

Előfordulhat, hogy Te szeretnél tudni valamit a másikról, erre is van adatlap, amit sajnos sokan nem töltenek ki. Ez oda vezet, hogy bárki megkereshet, így ha nem válaszolsz, - mert nem fér bele az idődbe- akkor Te kerülsz kellemetlenségbe.

 

A foto feltöltése, már említést nyert, sőt külön csak eről hosszú tényfeltáró cikk jelent meg a társkeresőben itt nem részletezem. A lényeg fotó nélkül én nem is kezdeményeznék ismerkedést, mivel vakon bárkit leszólíthatnék. Azaz olyan, mintha bárki jó lehet nekem, tehát kissé lealacsonyítónak tűnhet. Tudom ez nem tetszik azoknak, akik nem tettek fel fotót, és azt is tudom, hogy ezer okot hoznak fel miért nem tesznek fel fotót. MIKÖZBEN TITKOSÍTOTTAN IS LEHET!
Vagyis csak az fogja látni és akkor, amikor Te szerinted elérkezett, az idő, hogy felfedd magad.

Sokszor vannak, a személyes fotónk helyett, minden marhaság. Hidd el a társkereső, aki komolyan keres elsősorban Rád kíváncsi, majd utána jöhet az egyéb a körülményeidre vonatkozó fotókkal.
Nem beszélve vannak túl pikáns képek is. A női oldalról valószínű ez nem zavarja a pasikat. Szerintem a nőket viszont nem biztos, hogy elsősorban a méret érdekli, ha csak nem a magasságod az. Nem beszélve a tárgyak nem a tiéd és nem velük élsz. A társkereső pasi-csaj, akit pontosan ismerj meg, mert Ő fogja meghatározni a minden napjaid.

 

A képek ne a barátnődé legyen, hanem a Tiéd és ezen kívül legfeljebb 1 éves. Ez idő után már jelentős változás történhet, ami más külsőt kölcsönözhet és csalódást okozhat mind kettő félnek.
Nem beszélve emiatt fölösleges találkozás, ami megelőzhető lett volna, korrekt képpel. Akár melyik nem, ha meztelenkedős fotót küldözget, és azzal kérkedik, biztosan nem egészen kerek.
A kép lehet társkereső nőtől, vagy társkereső pasitól, az eredmény lényegében ugyanaz. Komolytalan kaland, aminek visszáságáról írtam.
NEM ÉRI MEG! Ha számolunk a nemi betegségekkel, akkor fölöttébb érdekes, hogy nők is ilyen könnyen adják magukat felelőtlenül. Pedig azaz öt perc nem éri meg adott esetben egy élet szenvedését. KIS ÉRTELMES GONDOLKODÁST NÉHA BELEVIHETÜNK.
Eddig csak a férfiakra volt jellemző,a fsz föl áll ész meg áll. EZ így volt igaz eddig, de ma már talán valóban a klimax teszi elhülyültek a csajok is. Bocs, de csúnyábbat is mondhattam volna.

Ha valaki nem tetszik, ezt mond meg azonnal pl: „Bocs kedves vagy, de mást keresek”. Többet ér azonnal igazat mondani, mint áltatni valakit a társkereső kapcsolat lehetőségével, mi közbe Te már rég eldöntötted, hogy nem Őt keresed. Ugyanakkor, ha jót lehet vele beszélgetni, mint jó barátot megkeresheted bármikor. Nem kell minden kapcsolatbólÖRÖKKÉ A TIÉD” kapcsolatnak lennie.

 

 

Mindenki fél attól, hogy valaki ismerős meglátja, miközben mi történt? Kiderült, hogy Ő is:)
Tehát semmi kellemetlenség nincs, tudjuk mindenki társat keres.

 

Egyébként egy társkereső az adottságai okán arra is jó lehet, hogy ismerősöddel ezen keresztül levelezgetsz. Erre szolgál a privi chat. Ekkor persze, jegyezd meg, hogy a barátaid miatt vagy itt.

 

Ne keressünk TÖKÉLETES TÁRSAT, mert ilyen NINCS!!

 

 

Ahhoz magunkat kellene megkeresni, de lehet, hogy magaddal sem tudsz kijönni.
Kompromisszumok nélkül nem lesz társ. Aki azt mondja, hogy megtalálta a tökéletest, kiderül később, pontosan az ilyenek nem találták meg.
Ugyanakkor kompromisszumok mellett nagyon boldog kapcsolat alakul ki, ha a felek megértik egymást és építeni akarják a kapcsolatukat.