Társkereső az interneten

Vajon könnyebb dolgunk van a társkeresésben, mint régen?

társkeresők, ingyenes társkereső, társkereső tanácsokAz ugye már köztudott, hogy az általános társkeresési lehetőségek közé tartozik az online ismerkedés, társkereső oldalon keresztül. Azonban érdekességként egy kicsit pontosítsuk, hogy mit is jelent ez a hazai társkeresők között.

Statisztikai felmérések és következtetések elárulják, hogy hazánkban 10 felnőttből kb. kettő már biztosan keresett társat magának. Ez azt jelenti, hogy
Magyarországon összességében elmondhatjuk, hogy kb. 1-1,5 millió ember kipróbálta már.
Ezen kívül a további statisztika elárulja, hogy az internetes társkeresők átlagos életkora 35 - 40 év. Az is egy érdekesség lehet, hogy a férfi és női regisztrált társkeresők egyre inkább közel hasonló arányban regisztrálnak (50% - 50%), erre a társkeresési formára kezdetben inkább a férfiak voltak nyitottak.

A sikeresebb társkeresők, pár randi után megtalálja párját, amíg vannak, akik majdnem 10 randi alatt járnak sikerrel. És persze vannak olyanok, akik még ennél jóval öbb randi után jutnak el oda, hogy megtalálják párjukat, itt persze már lehet, hogy az illető pusztán a flörölés, randizás kedvéért, tudatosan nem akarja megtalálni még a párját.
Persze őket megvétózva vannak olyan abszolút "mázlista" társkeresők, akik akár első randi után megtalálják keresett párjukat. Nyílván az, hogy ez a párkapcsolat meddig tart, az már rajtuk múlik, a statisztika addig nem terjed ki. :)

Talán nem meglepő adat, hogy előbb elkeltek azok a férfiak, akiknek már volt gyermekük, feltételezve, mivel a nők értékelik, ha egy férfi fel tud nevelni egy gyereket egyedül. Vagy egyszerűen csak jól mutat mellette. :)
A gyermek van, vagy nincs kérdés a női oldalon viszont majdnem mindegy.
Persze azt hozzá tennénk, hogy ez az adott korosztálytól és az illető keresésétől is függ, hogy mi a jövőbeni kilátása, milyen célra keres társat a társkeresőben.

Egy másik figyelés alapján megtudták, ami persze a "hétköznapi" társkeresésben is megtalálható, hogy a mackós alkatú férfiak előbb elkeltek a társkeresőkben, mint az átlagosnak mondottak. Ez a nők esetében nem igaz, a molett hölgyeknek kevesebb esélyük van.

Még talán a dohányzás és az alkoholt is ide véve, a dohányos férfiak hasonló arányban keltek el, mint a nem dohányzok, ott nincs nagy különbség. De a női társkeresők között igenis számít, ha dohányzik, ugyanis akkor kisebb esélye van, hogy megtalálja párját. Az alkoholfogyasztás öbbnyire nem díjazzák. Természetesen függ a társat kereső egyéntől is, hogy mi az elvárása, illetve milyen az O megszokott élete.

A statisztika azt is elárulja, hogy a férfiak körében a vezető beosztásúak előbb elkelnek, amíg a nőknél ezt nem nagyon kultiválják. Ez azért valószínű, mivel egyetlen férfi sem bírja elviselni, ha nála "magasabb szinten" lévő vagy anyagilag "többet kereső" hölggyel jön össze. De ez is viszonyítás kérdése, illetve a társkereső férfi felfogásán múlik.

Viszont az internetes társkeresés mögött ugyanazok a társkereső férfiak és nők is vannak, akik eddig a "hagyományos" módon is próbáltak randizni, flörölni, társat keresni, ezért ugyanúgy elmondható, hogy a férfiak inkább azokat az adatlapokat nézik közkedvelten, ahol látnak fényképet, amíg a nők inkább a részletes adatlapot vizsgálják át.

Sok Sikert Kívánunk Mindenkinek! Új-Kapcsolat csapata