2014 társkeresős egy-két tapasztalatom

2014 elsõ hetében véget ért a kapcsolatom. Békében váltunk el, nem volt probléma. Egyszerûen nem tudtunk összecsiszolódni. Sajnos, de van ilyen. Mivel sokat dolgoztam nem nagyon tudtam elmenni ismerkedni. Így hosszú évek után újra feljelentkeztem két társkeresõre. Tudjuk jól, hogy van elég.
Január második fele volt. Megadtam az új kritériumokat, új profil kép feltöltve, társkeresõ adó befizetve... na akkor nézzük a lehetõségeket.


Legnagyobb meglepetésemre sok ismerõs arcal találkoztam. Néhány hölgynek még a fényképe is ugyan az volt. Így 3 év távlatábol elég érdekes volt.
gondoltam írok azoknak, akik annó nem forditottak rám figyelmet. Na akkor folytassuk az ujjakkal.
Írtam 6 hölgynek akik a kép és bemutatkozó szöveg alapján elnyerték a tetszésem. És láss csodát mindegyiktõl érkezett válasz. Gondoltam megy ez.


Az első sztori elég gyors volt
Az egyik hölgy minden féle bevezetõ nélkül szinte önéletrajzott kért tõlem. Kifejtõset. Leírtam amit akkor hirtelen össze tudtam szedni... nem volt elég. Persze komolytalannak tüntem.
A másik pedig megkérdezte, hogy mikor szándékozom autót venni, mert látja, hogy nincs, de Õ egy "komoly" nõ és neki komoly férfi kell. itt a legjobb ha csak ennyit írok...


A harmadik lehetséges pár jelültem pedig arra kért , hogy tegyek föl még fényképet mert neki gyanús, hogy 34 évesen így nézek ki ahogy. írtam neki,
hogy ez bizony alig egy hetes kép, és nekem ilyen fiatalos az arcom.
Erre kifakadt, hogy meg se probáljam átverni, Õ átlát a szitán, mindenki csak át akar verni itt másokat és nem tudja mért kell vele szemétkednem. Elköszöntem tõle udvariasan.


A következõ högy pedig közölte, hogy 3 hónap levelezés után hajlandó csak velem találkozni addig ismerkedjünk itt.
Mikor írtam neki, hogy Én személy szerint jobban hiszek a személyes találkába,
közölte, hogy Én is biztos csak "azt" akarom.

Megjegyzem nem itt történt, de emlékeztem még korábbról itt van írásra lehetőség.